Lidt om mig


Familie

Jeg er årgang 72 og er gift med Rasmus. Vi har sammen to børn:  Jonas, som er fra 1995 og Magnus fra 2001 som begge er flyttet hjemmefra.


Uddannet pædagog

  • Jeg er uddannet pædagog i 1999 fra Aalborg Socialpædagogisk Seminarium (naturfag som tilvalg)
  • Har 2½ års erfaring som vuggestuepædagog
  • Flere års erfaring som børnehavepædagog og støttepædagog ved Aalborg Kommune.


I 2008 valgte jeg at opsige min faste stilling som pædagog for at blive privat dagplejer, (privat børnepasser efter $ 78 i serviceloven og godkendt af Aalborg Kommune), hvilket jeg siden har været rigtig glad for.


Jeg vil naturligvis gøre brug af min viden og erfaring som pædagog og løbende deltage i kurser og foredrag, der er relevante.


Personlighed

Jeg er ansvarsbevidst, fleksibel, samarbejdsvillig og rolig, der ud over god til at være nærværende, anerkendende og drage omsorg for børnene.


Værdier: God normering og nærvær

I mit arbejde som dagplejer prioriterer jeg at have en god normering, hvilket er 3-4 børn, så der er tid til nærvær og overskud til det enkelte barn. Her er hverdagen forudsigelig og hyggelig i rolige og hjemmelige omgivelser.


Fysiske omgivelser

Vi bor i et hus med en skøn lukket have, hvor der er sandkasse og legehus m.m. Derudover kan der spilles bold, køres på balancecykel, scooter og cykler. Vi tilbringer rigtig meget tid ude i haven eller i nærområdet, bl.a. på Drastrups´ naturlegeplads Pletten.

Indendørs har vi et værelse og et dejlig stort køkken/alrum - gulvvarme i alle rum, hvor vi opholder os, når vi leger og spiser. Vi bruger bl.a. tid  på at læse, synge, tegne, lave puslespil, danse og tumle på  madrasser.Kontakt


Mail: randi.n.rn@gmail.com

Mobil: 26 19 55 82


Hvad tilbyder jeg?


Jeg tilbyder:

- en god normering

- økologisk mad

- naturoplevelser

- røgfrit hjem


Læs også hvilke pædagogiske værdier, jeg tilbyder.